Inge van de Wijgaart

Co-founder en managing partner van HR to go

Interesses

Mensen, ontwikkeling, sporten, eten

Expertise

Mijn grootste talent is oordeelloos luisteren en tezamen met mijn inlevend vermogen creëer ik verbinding, erkenning en vertrouwen met mijn gesprekspartners. Deze talenten zet ik graag in tijdens de toepassing van talentmanagement, performance development en ontwikkelings- of conflictvraagstukken. Daarnaast komt mijn doelgerichtheid en prestatiegerichtheid goed tot zijn recht bij de wat meer hardere HR-onderwerpen zoals recruitment, re-integratie en off boarding. Ik ben daarin altijd op zoek naar de win-win situatie waarbij zowel werkgever als werknemer met een goed gevoel verder kunnen.

Missie en Passie

Mijn talent is groepsgericht: Ik ben gedreven door gezamenlijkheid en gebondenheid. Vanuit dat talent, in samenwerking met Michelle en Maarten, is HR to go ook ontstaan. Het schaap met de vijf poten die van alle HR-thema’s verstand heeft, laat staan leuk vindt, bestaat niet. Samen bereik je meer, weet je meer en is het bovendien veel leuker.

Ik word enorm blij van mooie samenwerkingen, openheid en gezelligheid binnen ons team, samen met ons zusje Peoples en andere vakspecialisten. Op dat soort momenten sta ik even stil bij wat er gebeurt en voelt mijn missie geslaagd.

Leuke weetjes

Mijn rootz liggen in de binnenvaart omdat ik ben opgegroeid op een binnenvaartschip en daarmee op een schippersinternaat. M’n ouders zijn ondernemers en ook bij mij stroomt het ondernemersbloed door mijn lichaam, vandaar dat ik in 2020 voor mijzelf ben gestart, al gauw kwam ik in contact met mijn huidige compagnons Maarten en Michelle en zijn we HR to go in 2021 gestart.

Email

inge@hrtogo.nl

Meer weten over mijn werkervaring?

Linkedin: Inge Van de Wijgaart

Collega's

Maarten van der Zanden

"Alleen is maar alleen. Blijf bij elkaar, want samen sta je sterk"
Bekijk profiel

Michelle van Leen

"It’s all in the eye of the beholder"
Bekijk profiel

Kim van Luijk

"Waarom mopperen over een regenbui als je ook kunt shinen in de plassen? Positieve vibes zijn de coolste dansmoves!"
Bekijk profiel

Contactformulier

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of heb je gewoon een vraagje? Neem gerust contact op!

Bedankt! Het contactformulier is verzonden
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.